31-07-2024

Allure: Maatwerk Kasten voor Elke Ruimte in Huis

Bij Luken Wonen introduceren we met trots ons nieuwe kastenmerk: Allure. Met Allure kunnen we jouw woning voorzien van maatwerk kasten die perfect passen in elke ruimte, zoals de woonkamer, slaapkamer, bijkeuken, kantoor en meer. 

Bijkeuken en Berging 

Vooral in de berging of bijkeuken is het vaak een uitdaging om alles netjes georganiseerd te houden. Een op maat gemaakte inbouwkast van Allure biedt hier de ideale oplossing, voor het netjes opbergen van je spullen die je buiten het zicht wilt hebben. 

Wasmachine Kasten 

Allure wasmachine kasten zijn ontworpen met handige functionaliteiten die het wassen een stuk gemakkelijker maken. Plaats je wasmachine en droger op de perfecte hoogte voor moeiteloos gebruik. Kies uit een interieur dat volledig aanpasbaar is aan jouw wensen, met opties zoals handige laden, draaideuren en meer, allemaal netjes uit het zicht. 

Hangmeubels 

Toe aan een nieuw interieur? Allure hangmeubels bieden de ideale oplossing voor elke woonkamer. Deze op maat gemaakte kasten worden volledig aangepast aan jouw voorkeuren en zweven elegant aan de muur. Een indrukwekkende eyecatcher, perfect te combineren met een sfeervolle haard. 

Slaapkamerkasten 

De slaapkamer is een plek van rust en ontspanning, en een opgeruimde ruimte draagt hieraan bij. Allure slaapkamerkasten zijn de perfecte oplossing voor al je opbergbehoeften in de slaapkamer.  

Of je nu kiest voor een inloopkast, een schuifdeurkast of een klassieke draaideurkast, met Allure geniet je van maatwerk dat perfect aansluit op jouw stijl en wensen. Met slimme indelingen en handige accessoires zoals laden, rekken en spiegels, creëer je een georganiseerde en serene omgeving om iedere dag in wakker te worden. 

Allure vormt een perfecte aanvulling op ons bestaande assortiment en we zijn er trots op. Kom langs in onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is met Allure bij Luken Wonen! 

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom