19-07-2024

Onze Showroom is Compleet Vernieuwd!

Begin 2024 zijn we gestart met de verbouwing en aanpassing van onze showroom, en het resultaat mag er zijn! We hebben hard gewerkt om een inspirerende en moderne ruimte te creëren waarin je de nieuwste woontrends kunt ontdekken. 

Bezoek onze showroom en laat je verrassen door de nieuwste kastencollectie van Allure, die zich kenmerkt door elegante ontwerpen en hoogwaardige afwerking. Bekijk de laatste trends op het gebied van bedden, die niet alleen comfort bieden maar ook stijl toevoegen aan je slaapkamer. Onze spectaculaire gordijnen, in diverse stoffen en patronen, geven elke ruimte een unieke uitstraling. Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie vloeren en karpetten, van warme houttinten tot moderne PVC-opties, die elke kamer transformeren.

Ook vind je in onze showroom de Luxaflex collectie met onder andere horren en shutters, perfect voor het regelen van licht en ventilatie terwijl je geniet van een stijlvolle afwerking. En natuurlijk mag onze uitgebreide collectie zonwering niet ontbreken, die je helpt om een comfortabel binnenklimaat te behouden en je interieur te beschermen tegen de zon.

We zijn enorm trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om het met je te delen. Kom gerust eens langs en ontdek de vele mogelijkheden bij Luken Wonen. Of je nu een grote make-over wilt doen of kleine veranderingen wilt aanbrengen, wij staan klaar om je te helpen met deskundig advies, praktische tips en een flinke dosis inspiratie. We begeleiden je graag bij het maken van de beste keuzes voor jouw woonwensen.

Bij Luken Wonen geloven we dat elk huis een thuis moet zijn, en we zijn er om je te helpen dat te bereiken. Tot ziens in onze vernieuwde showroom!

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom