30-09-2024

Samenwerking met Pronkwerk Schilderbedrijf!

Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerking met Pronkwerk Schilderbedrijf uit Spanbroek! Deze samenwerking brengt onze projecten naar een hoger niveau en biedt onze klanten de perfecte mix van vakmanschap, stijl en kwaliteit. 

Pronkwerk - dé verf- en behangspecialist 

Pronkwerk is dé verf- en behangspecialist van Opmeer en biedt daarnaast complete interieuradviezen op maat. Hun vakkennis op het gebied van schilderwerk en behangklussen is van onschatbare waarde voor zowel onze particuliere als zakelijke projecten. Samen zorgen we voor de mooiste eindresultaten, afgestemd op de wensen van onze klanten.

Voor het volledige plaatje kun je bij Luken terecht

Bij Luken Wonen streven we ernaar om het volledige plaatje te bieden. Samen met Pronkwerk Schilderbedrijf creëren we een totaalconcept voor elke ruimte, van interieuradvies tot de laatste afwerking. Bij ons kun je terecht voor gordijnen, vloeren, horren, zonwering, shutters, bedden, kasten op maat, vloerkleden en zelfs 3D-tekeningen om een volledig beeld van je toekomstige interieur te schetsen. 

Inspiratie opdoen in onze showroom

Benieuwd hoe dit eruitziet? Kom langs in onze showroom en ontdek de prachtige ruimtes, waarin onder andere het exclusieve Arte behang van Pronkwerk Schilderbedrijf te bewonderen is. Wij laten je graag zien hoe onze samenwerking resulteert in een stijlvol en harmonieus interieur dat volledig op jouw wensen is afgestemd. 

Samen maken we van elk interieur een meesterwerk! 

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom